2023-03-27

Vår & sommarkampanj - Fylld med fantastiska erbjudanden tillgängliga i butik och online!

Vi är glada att kunna meddela att vår senaste vår & sommarkampanj nu har lanserats på Jicon Works! Denna säsong har vi lagt extra energi på att fylla vår kampanjtidning med en mängd fantastiska erbjudanden som vi är säkra på att du kommer att älska.

Vår kampanjtidning är en sprudlande samling av vårens och sommarens bästa produkter, alla handplockade för att passa dina behov. Från våra nyaste lanseringar till tidlösa favoriter, finns det något för alla att upptäcka. Och det bästa av allt är att alla dessa fantastiska erbjudanden är tillgängliga både i våra fysiska butiker och i vår nylanserade webbutik.

Med lanseringen av vår nya webbutik har shopping hos Jicon Works aldrig varit enklare. Nu kan du handla våra fantastiska erbjudanden var och när det passar dig bäst. Oavsett om du föredrar att gå runt i våra fysiska butiker eller surfa från bekvämligheten av ditt eget hem, är vi stolta över att kunna erbjuda dig det bästa av båda världarna.

Vi vill att du ska kunna njuta av den här härliga säsongen med stil, och vi tror att vår vår & sommarkampanj erbjuder precis vad du behöver för att göra just det.

Tack för att du väljer Jicon Works, och vi ser fram emot att välkomna dig till våra butiker och onlinebutik!