2022-11-01

Jicon Works expanderar genom förvärv i södra Sverige

Jicon Works AB förvärvar 70% av aktierna i Infästningsteknik Byggprodukter Tomrik AB (ITAB), en etablerad och välrenommerad järn- och bygghandel med stark position i Malmö. Tillsammans skapar bolagen därmed en bred närvaro i en expansiv region och ITAB’s kunder kommer erbjudas fördelar i form av bredare sortiment och utökade tjänster inom såväl webblösningar som logistik.

De tidigare ägarna Rikard Rolf och Thomas Larsson kommer fortsatt vara aktiva i verksamheten.

"Det är med stor förväntan jag ser fram emot att tillsammans med Rikard och Thomas och övrig personal fortsätta expandera i en spännande region. ITAB har ett starkt kundfokus, en väl utvecklad serviceverksamhet och lägger vi till de plattformar i form av e-handel, sortiment och marknadsföring som vi utvecklat på Jicon de senaste åren så ser framtiden ljus ut."

-Magnus Bergsman, VD Jicon Works AB

Jicon Works är ett bolag som står för hög servicegrad, kompetens och ett kundnära arbetssätt. Det är värderingar som vi känner igen oss i. Med vår samlade insikt om kunders behov och gemensamma krafter så är vi övertygade om att vi kan utveckla både vårt kunderbjudande och våra affärer framå"

-Thomas Larsson, ITAB


Tillträde sker 10 november 2022. Verksamheten hos ITAB drivs vidare med hög servicegrad för ITAB’s kunder.